30 April 2008

izlozba

nastavljaju se pripreme vezane za izlozbu. jos malo i tulum je tu.
Image Hosted by ImageShack.us

27 April 2008

Image Hosted by ImageShack.us

tepih je izabran, slijedi krojenje, upasivanje, rezuckanje i porubljivanje....


a i ruckica se nasla. cisto onako da mi se zena ne tumba po vozilu.
Image Hosted by ImageShack.us

22 April 2008

Image Hosted by ImageShack.usnapokon se odlucim za jaci napad na barona, oboruzam se raznoraznim materijalima i krenem u akciju. u baronu sam se vozio 2 km i za to vrijeme sam oglusio. izvana je bolid jako tih i ima ugodan zvuk dok je unutra totalno ludilo, a mozda je to zbog toga sto nema siceva i zadnje klupe. dugo sam smisljao kako da barona utisam i odlucio sam ga obloziti stiroporom koji se stavlja ispod laminata. po nekoj logici taj bi stiropor trebao biti izolator zvuka i topline inace nebi imalo svrhe ga stavljat na podove.





...e, a kako njega zaljepiti na lim? grrrr probao sam nekoliko ljepila i sva su imala gadne posljedice po stiropor, naprosto je nestao. nasao sam nekakvo montazno ljepilo koje se sporo susi, ali jako dobro drzi i nema stetnog utjecaja po stiropor. iiiii bacio se u akciju i obljepio lim koji se nalazi izmedu motora i kabine. dok sam se igrao sa komadima koje sam upasivao i ljepio pacelo je nekakvo lupkanje... pocela kisa. jao, moram sve spremiti jer ce se natopiti vodurinom i onda se mogu slikat.
ustvari, sad sam se mogao zavuci u garazu i samo slikat hehehehe.

14 April 2008

priskrbilo se nesto lijepo. sad se i ja mogu qurcit sa egzotikom na bubi

Image Hosted by ImageShack.us

10 April 2008

04 April 2008

uskrsnji ponedjeljak - nasice

u nasicama se vec tradicionalno za uskrsnji ponedjeljak odrzava izlozba oldtimera. classic'99 po defaultu od tada otpocinje sezonu pa uvijek zrtvujemo toplinu kuhanih jaja i svog doma za taj lijep obicaj. za vrijeme izlozbe odrzava se sajam starina i oldtimer djelova te se tu moze pronaci interesantnih stvarcica. ...e na tome dijelu manifestacije sam profitirao jer sam naletio na hellaine maglenke koje su u skoro mint stanju.
na svjez zrak su iz svojih brloga izasli mnogi likovi sa oldtimer scene tako da sam sreo decke i cure sa oldschoolhr, buba i renault foruma kao i one s kojima se redovito susrecem po susretima.