08 January 2009

red baron

nekad davno, prije tridesetak godina, kao klinac sam imao jednu krasnu igracku od koje sam se tesko odvajao. bila je crvena, ofucana, krilata, imala je bucmastog lika za volanom, malteski kriz na haubi ...bila je to jedna mala buba.
kako je vrijeme teklo taj mali red baron se zagubio i nestao iz moga kruga djelovanja.
....prosle su godinetine, a ja mjenjao zanimacije, hobije, interese.
zadnjih 15-tak godina sam sanjao o svome vw aircooled vozilu.
mjenjao sam ih nekoliko, s njima sanjao djecacke snove sve dok prije nekoliko godina nisam naletio na vozilo koje je odgovaralo opisu one male bubice s pocetka ove crtice. dvije godine sam lezao pod njom, glancao djelove, priskrbljivao one koji su nedostajali i nakon velikog odricanja sam napravio vozilo o kojemu sam dugo sanjao. kako svaki moj porojekt ima ime tako sam i ovome dao njegovo, nazvao sam ga .....a kako drugo nego RED BARON.
ovih dana ganjam nekakve krasne, bljestave stvarcice na internet aukcijama i pod jednim klikom mi se ukaze crvena, ofucana, krilata, s bucmastim likom za volanom, malteskim krizem na haubi, mala, divna i nikad zaboravljena stvarcica iz moga djetinjstva.....ON....RED BARON.
pratio sam aukciju do zadnjeg trena i na kraju sam se izborio da malac dobije svoj dom na polici iznad kompa na kojem upravo konzumiram blagodati interneta.

draga vw nacijo, ovo je on, jedan jedini i neponovljivi, on je RED BARON

red baron

ovu sam sliku posudio sa aukcije i vratit cu im ju cim mi pozvoni postar sa paketicem u kojem ce doletjeti moja "nova" igracka

1 comment:

Anonymous said...

lepo se vratiti korenima :)

pozdrav!
popeskY